Khamis, 13 November 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1


Memenuhi jemputan cik adik Syahirah =)

 


16 ulasan:

  1. Balasan
    1. sory3
      tak dan tuleh dah terpublished
      ada event ahad ni
      kalo beminat nak join sila drop comment kat blog sha ek
      no phone
      sha takkan published ok

      Padam
  2. Slm sha,
    thanks for inviting tapi kami kami balik Ipoh this weekend. Next time yer=)

    BalasPadam
  3. thanks sebab join.. dah boleh blogwaling :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta.html

    BalasPadam
  4. singgah sini dari segmen yg sma :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  5. Blogwalking dr segmen yg sama :)
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  6. selamat berukhuwah dan bersegmen.. ^___^

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  7. dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  8. Salam semua,
    Thanks for commenting dan yang datang berkunjung. Sekarang saya tak sempat lagi nak BW, nanti saya sampai kat blog you all yer insha Allah =)

    BalasPadam
  9. Hai singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  10. segmen dah tamat.. Ira datang untuk follow awak.. kalau Ira tak follow lagi, beritahu ye.. :)

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum ^^ singgah dri segmen yang sama :) good luck!

    BalasPadam
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  13. ana x dan nk join. dah tamat dah tu ha hehe

    BalasPadam

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MARI BELAJAR BAHASA JEPUN DI IPOH

Salam semua.. Tahun ini ada beberapa cabaran baru yang saya sahut. Antaranya ialah dengan mula mengajar Bahasa Jepun setelah sek...