Isnin, 22 Julai 2019

SASA DAN HARUM DENGAN DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY

Assalamualaikum semua.

Saya doakan semua sihat-sihat dan baik-baik belaka ya. Siapa di sini yang punya ramai anak lelaki macam saya? Saya ada 3 orang anak bujang berusia 10, 8 dan 6 tahun. Di usia mereka sekarang, sudah pandai menjaga penampilan diri ya. Pagi-pagi sebelum pergi sekolah bukan main bersiap. Anak sulung saya, kalau rambutnya sudah disikat, janganlah nak pergi sentuh kepala atau rambutnya. Alamatnya muncung panjang sedepa nanti, marah kerana takut rambutnya nanti dah tak handsome.

Tapi itulah.. Selalunya pagi-pagi memang smart habis. Tapi bila dah sampai waktu balik sekolah.. herm masing-masing sudah comot dan berpeluh. Tahu sajalah budak lelaki! Sentiasa aktif berlari ke sana ke sini. Semua benda nak menang. Semua benda nak berlumba.

Dashing Deo + Perfume Body Spray


Jadi hari ni saya nak memperkenalkan produk wangian daripada Dashing; Dashing Deo + Perfume Body Spray. Barulah anak-anak dan suami kita kekal wangi dan segar sepanjang hari.

Dashing Deo + Perfume Body Spray


Hanya 1 Produk Untuk 2 Fungsi!!


Menggunakan dua produk bagi memastikan jejaka tampil berbau hebat dan segar sebenarnya amat mencabar! Ini kerana, adalah mustahil untuk mencari minyak wangi yang harumannya sepadan atau boleh digabung dengan haruman dari semburan deodoran yang bertujuan untuk mengatasi masalah bau badan sahaja.

Minyak wangi sememangnya lebih mahal, sebab itu sesetengah lelaki hanya menggunakan satu produk sahaja iaitu semburan deodoran untuk mencegah bau badan. Mereka tidak menggunakan minyak wangi untuk haruman hebat sebab kos minyak wangi yang lebih tinggi. Pastinya lebih bagus dan senang jika mempunyai semuanya dalam satu! Ringkas, mudah, dan cepat, itulah mantra seorang lelaki.

Sebagai peneraju dalam pasaran kelengkapan penjagaan diri lelaki. DASHING memahami sepenuhnya keperluan lelaki dan untuk memberikan penyelesaian muktamad, DASHING melancarkan Semburan Badan DEO + PERFUME! Pertama dari DASHING, satu produk untuk tampil berbau hebat dan segar sepanjang hari.

Model Dashing hihi

Gabungan Mantap 2 dalam 1


Produk DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY yang baru dilancarkan ini menggabungkan kedua-dua manfaat deodoran dan minyak wangi dalam SATU botol! Jadi ia memudahkan dan juga menjimatkan masa. Kalau tak kena pakai 2 kali dan juga kalau nak travel kena bawa 2 produk. Nampaknya DASHING sudah menyelesaikan masalah ini!

Dirumus dengan wangian DASHING Eau De Toilette, ia memberikan haruman maskulin tahan lama untuk memastikan si lelaki berbau hebat sepanjang hari. Dengan agen anti-bau dan anti-bakteria, DEO + PERFUME baharu ini berkesan memberikan perlindungan 24 jam terhadap bau badan. Biasanya semburan deodoran hanya boleh bertahan dalam 2 ke 3 minggu, manakala DASHING DEO + PERFUME baharu ini berada dalam liga tersendiri. Formulanya adalah 100% deodoran. Ia amat menjimatkan dan dapat bertahan lama kerana satu botol boleh meyembur sehingga 880 semburan, oleh itu tahan sehingga 146 hari! Ini bermakna satu botol mampu bertahan sehingga 5 BULAN!

Kaum lelaki kini boleh menikmati semua manfaat DASHING DEO +PERFUME BODY SPRAY yang datang dalam pek bersaiz 120ml. Dengan reka bentuk ringkas dan menawan, pastinya mudah untuk di bawa kemana sahaja anda pergi.

Penuh gaya mutu keunggulan..


4 Variasi DASHING DEO + PERFUME BODY SRAY

DASHING DEO + PERFUME BODY SRAY kini hadir dalam variasi:

HATTRICK

Abang Haris bersama Dashing Hatrick dan Ultimate KickJaringan kemenangan lelaki DASHING. Wangian Hattrick sememangnya memberikan semangat untuk terus mara ke jaringan gol. Hattrick terhasil dari percikan gabungan haruman unik epal dan kesegaran sitrus, bersulamkan nota bunga dan calitan amber.

ULTIMATE KICK


Inilah wangian sebenar sang juara. Ultimate Kick menyerlahkan personaliti sofistikated dari dalam diri dan kehidupan seorang lelaki moden. Wangian Ultimate Kick menampilkan haruman musim panas dengan gabungan lemon, diperhebat dengan kesegaran buah pelaga dan diadun dengan nota asas dari vanilla dan musky.

SPEED

Abang Haikal bersama Dashing SpeedBuat lelaki yang sentiasa bersedia untuk menghadapi cabaran dengan bauan segar dan bersemangat. Aroma klasik fougere dengan wangian kontemporari nota buah-buahan dan diperhebat dengan lapisan nota musky.

HITMAN


Hadi bersama Dashing HitmanHitman direka khusus buat lelaki aktif dan sporty yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian daya tarikan yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.


Nak Dapatkan DASHING DEO + BODY SPRAY Sekarang? DASHING DEO + BODY SPRAY hadir dalam botol semburan pam bersaiz 120ml pada RM12.20.  Harga yang mampu milik bukan?? Produk ini boleh didapati di seluruh negara termasuk pasaraya utama, pasaraya hyper serta platform belian atas talian.

Untuk maklumat lanjut berkenaan DASHING sila layari laman Facebook DASHING di:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Dashing.MY/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dashing_my/

---------------------------

PRUBSN TAKAFUL/ PUBLIC MUTUAL/ KELAS BAHASA JEPUN 012-2961984 (SITI) 012-7645998 (HAFIDZ) siti.sharini@gmail.com

4 ulasan:

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MARI BELAJAR BAHASA JEPUN DI IPOH

Salam semua.. Tahun ini ada beberapa cabaran baru yang saya sahut. Antaranya ialah dengan mula mengajar Bahasa Jepun setelah sek...