Isnin, 22 November 2021

KELAS NIHONGGO ONLINE

Assalamualaikum semua, 

Semoga semua dalam keadaan baik dan sihat sejahtera hendaknya. Dalam keadaan wabak Covid-19 masih belum berakhir ni, diharapkan semua dapat menjaga kesihatan dan keselamatan masing-masing ya. Rata-rata sekolah dan asrama pun dah dibuka semula dan sesi pembelajaran bersemuka dah pun bermula kan. Usaha, doa dan bertawakal. InshaAllah minta dijauhkan dari segala mara bahaya buat semua. 

Kami sekeluarga, Alhamdulillah baik adanya. Kerja seperti biasa. Tambah juga dengan kerja-kerja sampingan buat bantu keluarga mana yang perlu. Moga-moga dipermudahkan segala.

Abang Haikal dalam fasa sibuk memenuhi tuntutan peperiksaan dan ujian. Maklumlah tahun depan dah Tingkatan 1! Remaja dah pun anak bujang saya Alhamdulillah. 

Entry ni bukan setakat nak update pasal saya dan keluarga je kan. Sebenarnya nak update, kelas Bahasa Jepun kami masih berjalan, setakat ni secara on-line. Alhamdulillah feedback yang baik daripada bekas-bekas pelajar. Sesi pengambilan pelajar baru pun on going ya.

Kami guna syllabus Genki 1 dan Genki 2. Sesuai juga untuk orang-orang yang berhasrat untuk menduduki peperiksaan Japanese Language Proficiency Test. Kami ni tidaklah pandai mana, tapi bolehlah nak tolong tunjuk ajar sikit mana yang perlu.

Selain daripada itu, saya juga offer kelas Nihonggo untuk anak-anak usia sekolah rendah. Kelas santai-santai sambil baca buku atau komik. Kebanyakan kelas one-to-one. Harga sangat berpatutan dan tidak membebankan inshaAllah ya. Cuma tak dapat nak buka banyak slot kerana kekangan waktu. 

Poster baru dalam usaha pembikinan. Doakan kami rajin! Serajin-rajinnya hehe. Baiklah sampai di sini dulu. Nanti saya update lagi ya inshaAllah.  

Siti/Hafidz 012-7645998

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas ucapan yang baik-baik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MARI BELAJAR BAHASA JEPUN DI IPOH

Salam semua.. Tahun ini ada beberapa cabaran baru yang saya sahut. Antaranya ialah dengan mula mengajar Bahasa Jepun setelah sek...